Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
375 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Betaalmethodes VignetBestellen

Betaalinformatie

 

1. ALGEMEEN

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. ABN Amro, Rabobank, ING, SNS, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, Moneyou, Svenska Handelsbanken.

Klarna - Achteraf Betalen

Met de Klarna betaalmethode kun je ervoor kiezen om de bestelling achteraf te betalen. Voor betaling met Klarna is een geboortedatum en telefoonnummer verplicht. Nadat je de producten hebt ontvangen dien je de factuur binnen 14 dagen te betalen. Achteraf betalen’ geeft de klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt de klant de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met Klarna. Afspraken over uitgestelde betaling maakt u als klant rechtstreeks met Klarna.

PayPal

PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kan betalen. Veilig: Je bank- of creditcardgegevens worden uitsluitend door PayPal opgeslagen. betalen. De kosten van deze betaalmethode is een klein percentage van het aankoopbedrag.

Visa en Mastercard

VignetBestellen biedt de mogelijkheid om snel en veilig te betalen met je creditcard. Je kunt je bestelling betalen met de volgende creditcards: Visa en Mastercard. MasterCard en Visa zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland voor online betalingen. betalen.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.

SEPA - Bankoverschrijving

Een bankoverschrijving is een van de meest populaire en veiligste manieren om te betalen voor goederen of diensten. Het kan persoonlijk worden gedaan in de lokale vestiging van uw bank of via uw online bankdienst.

Good4fun, TravelCheq, VVV Cadeaukaart, VVV Lekkerweg & YourGift

Ben je in het bezit van een VVV cadeaukaart, een Webshop Giftcard, YourGift card of GezondheidsBon? In onze webshop kun je ook betalen met een cadeaubon. Tijdens het afrekenen kun je eenvoudig de code van jouw cadeaubon invoeren, waarna dit bedrag in mindering zal worden gebracht op het totaalbedrag. Heb je een product op het oog, maar is de prijs ervan hoger dan het saldo op je cadeaukaart? Geen probleem, het is mogelijk om een deel van de bestelling te betalen met één van de genoemde cadeaukaarten. Het resterende bedrag betaal je vervolgens met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld via iDEAL of Paypal.

SOFORT Banking

SOFORT banking is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. De stappen die u als consument doorloopt, zijn vergelijkbaar met de fases van een iDeal betaling. De betaling wordt direct via uw bank verwerkt.

Op rekening

Betalen op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven en instellingen. Geef tijdens het bestellen aan dat je namens een bedrijf plaatst. Je krijgt automatisch de mogelijkheid om op rekening te kopen. De factuur ontvang je enkele dagen na bezorging. Heeft u speciale wensen voor bestellen en factureren? Neem gerust contact met ons op voor de zakelijke mogelijkheden van VignetBestellen!