Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
375 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Klantenservice & Contact

Heeft u een vraag over onze werkwijze, de status van uw aanvraag, tip of klacht dan kunt u deze aan ons doorgeven door te bellen of een e-mail te sturen naar ln.nelletsebtengiv@ecivresnetnalk. Wij streven ernaar om iedere vraag binnen één werkdag te beantwoorden. Vermeldt altijd uw bestelnummer en/of kenteken van het betreffende voertuig, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn.

Bedrijfsgegevens

Vignetics B.V.
Hollandse Kade 7
1391 JD Abcoude, Nederland
 Open in Google Maps

Bereikbaarheid
 020-2149577
 020-2149577 (WhatsApp)
 0031 20 2149577 (Vanuit Buitenland)
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)

 ln.nelletsebtengiv@ecivresnetnalk
  @vignetbestellen

 84964316 (KvK)
 NL8634.42.730.B01 (BTW)
 Algemene Voorwaarden

Over ons
Vignetics B.V. is een commercieel bedrijf dat zakelijke en particuliere klanten advies geeft en diensten biedt op het gebied van klimaat- en milieubescherming in Europa. Zo kunt u bij ons met behulp van de "Milieusticker Frankrijk" de milieusticker voor Frankrijk aanvragen, waarbij u de garantie heeft van een betrouwbare partij met aantoonbare ervaring. Wij bestaan inmiddels 18 jaar en hebben verstand van Online. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte voor wat betreft privacy en bescherming van uw gegevens.

Zakelijke klant?

Het plaatsen van (grote hoeveelheden) bestellingen maken we u als zakelijke klant graag zo gemakkelijk mogelijk. We begrijpen dat u als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens één jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële controle.

De voordelen voor u:

  • Mogelijkheid tot het kopen op rekening
  • Eén vast contactpersoon
  • Aantrekkelijke prijsafspraken

Zelf ervaren? Bel dan met één van onze accountmanagers voor meer informatie: 020-2149577

Partner of affiliate worden?

Indien u partner van ons wilt worden, kunt u contact met ons opnemen per e-mail (ln.nelletsebtengiv@rentrap) of telefoon 020-2149577. Wij betalen een vaste vergoeding per sale. Integratie kan op verschillende manieren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Klachten

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via "ln.nelletsebtengiv@ecivresnetnalk" of telefoonnummer 020-2149577. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).