Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
375 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Milieusticker Hérault kopen

Eén van de meest bekende departementen in Zuid Frankrijk is het departement Hérault, direct gelegen aan de Middelandse Zee. De grootste stad van het departement is Montpellier, maar ook Béziers en het gebied rond Sète en Agde zijn het bezoeken waard.

De drukste wegen in de Milieuzone van Hérault is de A9 langs de kust en de A75 naar Clermont-Ferrand. Voertuigen zonder geldig ecovignet worden geweigerd in deze lage emissiezone.

Met name zomers rijdt er behoorlijk veel vakantieverkeer van en naar deze regio. Dit maakt dat er regelmatig sprake is van een verslechterde luchtkwaliteit. In dat geval kunt u last krijgen van milieumaatregelen zoals een verlaagde maximumsnelheid.

Milieusticker en Milieuzone in Hérault

Net als in veel andere Franse Milieuzones, zijn in Hérault alle kleuren van de milieusticker geldig. Dus bent u van plan bv. Montpellier te bezoeken of over de autosnelweg te rijden in Hérault? Dan is het aan te raden een vignet voor Frankrijk aan te schaffen:

De milieusticker voor Frankrijk kunt u online bij ons bestellen en kost €19,95. Wanneer u deze avond een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog door ons verwerkt.

Na het bestellen ontvangt u binnen 48 uur een geldig leverbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is rechtsgeldig mits u dit document kunt tonen op uw smartphone en/of afdrukt en op uw dashboard legt. Vanaf dat moment kunt u zonder risico op een boete rijden en parkeren in de milieuzones.

U hoeft dus niet te wachten tot het fysieke vignet binnen is. Onze ervaring is dat de levertijd hiervan zo'n 14 werkdagen is.

Milieusticker Hérault Bestelformulier »

Wees verstandig: bestel het Ecovignet Crit’Air

Op VignetBestellen.nl kunt u snel en veilig het juiste ecovignet voor Frankrijk bestellen. Zo riskeert u géén boete wanneer u de eco-zone betreedt met uw voertuig.

Als u vandaag het milieuvignet aanschaft, starten wij deze avond met de verwerking van u bestelling. Binnen 48 uur ontvangt u een tijdelijk certificaat per e-mail. Dit is een .pdf bestand met daarop uw Crit'Air categorie, welke u kunt gebruiken als tijdelijke milieusticker tot u de verplichte raamsticker in huis heeft. U weet dus direct welke zones u wel of niet in mag. En u hoeft dus niet te wachten tot de enveloppe met raamsticker ontvangen heeft van PostNL.

Meer Informatie

Sinds 1 juli 2016 geldt er in Frankrijk een nieuwe wet: Crit’Air. Dit houdt in dat Frankrijk zogenaamde “milieuzones” heeft ingevoerd. Binnen deze eco-zones dienen alle voertuigen voorzien zijn van een Crit’Air Ecovignet, zo ook Nederlandse voertuigen.

Heeft u vragen over andere Franse steden en Departementen met een Milieuzone? Bezoek dan het Milieuzone Frankrijk Overzicht of bel deze avond met onze klantenservice: ☎ 020-2149577. Wij vertellen u graag meer over het Frankrijk Vignet.