Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
412 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Milieusticker Loiret kopen

De Milieuzone van Loiret is op 16 november 2017 ingesteld beslaat naast Orléans het volledige departement. Behalve Orléans zijn er in de Loiret geen grote steden met veel verkeer. De doorgaande autosnelwegen zijn de A10 die via Orléans Parijs en Tours verbinden, de A19 in het noorden van het Departement en de A77 door het oosten. Lees er hieronder meer over.

Loiret (Departement 45) is één van de zes departementen in de regio Centre-Val de Loire en is een populaire vakantiebestemming. Behalve de prachtige historische stad Orléans, biedt het zuiden van het departement talloze beroemde kastelen in de vallei van de Loire.

Milieusticker en Milieuzone in Loiret

In Loiret zijn alle kleuren van de milieusticker geldig, net als in de andere departementen die een milieuzone voor het volledige departement hebben ingesteld. Bij ons kunt u het officiële Crit’Air Ecovignet voor de Loiret aanvragen:

De milieusticker voor Frankrijk kunt u online bij ons bestellen en kost €19,95. Wanneer u deze ochtend een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog door ons verwerkt.

Na het bestellen ontvangt u binnen 48 uur een geldig leverbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is rechtsgeldig mits u dit document kunt tonen op uw smartphone en/of afdrukt en op uw dashboard legt. Vanaf dat moment kunt u zonder risico op een boete rijden en parkeren in de milieuzones.

U hoeft dus niet te wachten tot het fysieke vignet binnen is. Onze ervaring is dat de levertijd hiervan zo'n 14 werkdagen is.

Milieusticker Loiret direct kopen »

Bestel op voorhand het verplichte milieuvignet

Om een onverwachte boete te vermijden, is het aan te raden uit voorzorg een milieusticker te bestellen. Want bent u eenmaal in Loiret of rijdt u daar zonder raamsticker, dan bent u eigenlijk al te laat. De Franse Milieusticker kunt u helaas niet ter plekke kopen, alleen online. Lees meer over de milieusticker in het algemeen op de hoofdpagina.

Levertijd

Op deze website kunt u eenvoudig uw ecovignet bestellen. Na aanschaf van het milieuvignet starten wij direct met de verwerking en krijgt u per e-mail een rechtsgeldig bewijs toegezonden. U ontvangt een .pdf bestand waarop uw Crit'Air categorie vermeldt staat. U weet dan direct in welke zones u wel of niet in mag. Wanneer u het bewijs afdrukt kunt u deze direct gebruiken als bewijs voor het hebben van een raamsticker, u hoeft dus niet te wachten tot de enveloppe ontvangen heeft van PostNL.

Andere Franse Milieuzones

Bezoekt u een ander deel van Frankrijk? Soortgelijke milieuzones zijn er namelijk ook in Annecy, Chambéry, Drôme, Isère en Grenoble, Lille, Lyon en Villeurbanne, Pay-de-Dôme en Clermont Ferrand, Rennes, Straatsburg, Haute Garonne en Toulouse. Bekijk hier het overzicht van alle milieuzones.