Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
375 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Milieusticker Departement Drôme

Gaat u binnenkort met de auto op reis naar Frankrijk komt u in het Departement Drôme? Wacht nog even! Ook dit jaar is in veel Franse steden een milieuvignet verplicht. Dus rijdt u naar of door Departement Drôme let dan goed op of u een milieusticker nodig heeft. Er kan aan de hand van de lucht kwaliteit tijdelijke milieuzones worden ingesteld door bijvoorbeeld teveel smog in de lucht. 

Met de auto naar Departement Drôme? Let goed op!

De milieusticker voor Frankrijk kunt u online bij ons bestellen en kost €19,95. Wanneer u deze nacht een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog door ons verwerkt.

Na het bestellen ontvangt u binnen 48 uur een geldig leverbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is rechtsgeldig mits u dit document kunt tonen op uw smartphone en/of afdrukt en op uw dashboard legt. Vanaf dat moment kunt u zonder risico op een boete rijden en parkeren in de milieuzones.

U hoeft dus niet te wachten tot het fysieke vignet binnen is. Onze ervaring is dat de levertijd ca. 14 werkdagen is.

Milieusticker Departement Drôme direct kopen »

Geen milieusticker in de milieuzone? Boete!

De nieuwe wetgeving Crit’Air in Frankrijk is strikt. Er wordt écht gecontroleerd. U plakt het milieuvignet aan de binnenkant voor uw voorruit, rechts onderin. Wordt u staande gehouden en heeft u géén milieusticker? Dan betaalt u een boete van €68 euro.

Tip: het milieuvignet wel besteld, maar niet op tijd binnen? Neem dan in elk geval de bevestiging van de aanvraag mee. Zo kunt u laten zien dat u wel hebt betaald.

Andere Milieuzones

Milieuzones zoals in Departement Drôme zijn er bijvoorbeeld ook in Rennes en in de buurt van Eurodisneyland Parijs.