Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
375 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Milieusticker Euro Disneyland Parijs

Auto ingepakt en klaar om te vertrekken naar Euro Disney? Wacht nog even! Ook dit jaar is een milieusticker verplicht in veel Franse steden. Dus rijdt u bv. via Lille naar Euro Disneyland Parijs, dan dient u vanaf 1 juli 2016 in het bezit te zijn van een speciaal ecovignet. Automobilisten die zonder vignet een (permanente) milieuzone inrijden, riskeren een boete van €68,-.

Met de auto naar Disneyland Paris?

De milieusticker voor Frankrijk kunt u online bij ons bestellen en kost €19,95. Wanneer u deze avond een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog door ons verwerkt.

Na het bestellen ontvangt u binnen 48 uur een geldig leverbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is rechtsgeldig mits u dit document kunt tonen op uw smartphone en/of afdrukt en op uw dashboard legt. Vanaf dat moment kunt u zonder risico op een boete rijden en parkeren in de milieuzones.

U hoeft dus niet te wachten tot het fysieke vignet binnen is. Onze ervaring is dat de levertijd hiervan zo'n 14 werkdagen is.

Milieusticker Frankrijk direct kopen »

Geen milieusticker? Boete!

De nieuwe wetgeving Crit’Air in Frankrijk is strikt. Er wordt écht gecontroleerd! U plakt het milieuvignet aan de binnenkant voor uw voorruit, rechts onderin. Wordt u onverhoopt staande gehouden en heeft u geen zichtbare milieusticker? Dan betaalt u een boete van €68 euro. Geen alcoholtester, veiligheidshesje of gevarendriehoek in de auto kost ook al snel honderden euro’s!

Tip: het ecovignet wel besteld, maar niet op tijd binnen? Neem dan in elk geval het leverbewijs van de aanvraag mee. Zo kunt u laten zien dat u wel hebt betaald.

Andere Milieuzones

Milieuzones zoals bij Euro Disneyland Parijs zijn er bijvoorbeeld ook in Grenoble en Departement Isère bijvoorbeeld.