Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
375 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Milieusticker Vallée de l’Arve

De milieuzone van de vallei van de Arve volgt de rivier de Arve vanaf Bonneville tot aan de Italiaanse grens. De belangrijkste weg is hier de A40 die Genève via de Mont Blanctunnel met Italië verbindt. Ook een klein deel van de A410 richting Annecy valt binnen deze milieuzone. Een andere belangrijke weg is de D1506 richting Zwitserland. Per 1 januari 2018 wordt er in deze permanente milieuzone streng gecontroleerd op de verplichte milieusticker.

Rijdt u naar of door het dal van de Arve?

Aarzel niet! De milieusticker voor Frankrijk kunt u online bij ons bestellen en kost €19,95. Wanneer u deze nacht een bestelling plaatst, wordt deze vandaag nog door ons verwerkt.

Na het bestellen ontvangt u binnen 48 uur een geldig leverbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is rechtsgeldig mits u dit document kunt tonen op uw smartphone en/of afdrukt en op uw dashboard legt. Vanaf dat moment kunt u zonder risico op een boete rijden en parkeren in de milieuzones.

U hoeft dus niet te wachten tot het fysieke vignet binnen is. Onze ervaring is dat de levertijd hiervan zo'n 14 werkdagen is.

Geen milieusticker? Boete!

De nieuwe wetgeving Crit’Air in Frankrijk is strikt. Er wordt écht gecontroleerd. U plakt het milieuvignet aan de binnenkant voor uw voorruit, rechts onderin. Raakt u betrokken bij een ongeval of wordt u staande gehouden en heeft u geen zichtbare milieusticker? Dan betaalt u een boete van €68 euro. Geen alcoholtester, veiligheidshesje of gevarendriehoek in de auto kost ook al snel honderden euro’s!

Tip: uw milieusticker wel besteld, maar niet op tijd binnen? Neem dan in elk geval de bevestiging van de aanvraag mee. Zo kunt u laten zien dat u wel hebt betaald.

Andere Permanente Milieuzones (ZPA)
Permanente milieuzones zoals in Vallée de l’Arve zijn er bijvoorbeeld ook in Parijs (Paris) en Grenoble.

Hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice of bel deze nacht nog 020-2149577.