Telefonische KlantenserviceiDeal, PayPal of Achteraf BetalenRuime voorraad, Gratis bezorgdGéén account nodig
Thuiswinkel.org header logo
9,1
412 beoordelingen
94% beveelt ons aan
☎  Klantenservice
Voor vragen of hulp bij uw aanvraag:
Bel: 020-2149577
(Ma. t/m Vr. 09:00–17:30)
Thuiswinkel.org header logo
9,1

Milieusticker Bouches-du-Rhône

Het volledige Departement Bouches-du-Rhône een milieuzone. De bekendste stad in het Franse departement naast de hoofdstad Marseille is Aix-en-Provence. Maar ook het prachtige Arles ligt in deze toeristische regio. Meer relevante informatie vindt u hieronder.

Het departement Bouches-du-Rhône (Departement nr. 13) is een van de zes Departementen in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur (PACA). De belangrijkste doorgaande autosnelwegen zijn de A7 naar Lyon, de A8 naar Cannes, de A50 naar Toulon, de A51 naar Grenoble en de A54 naar Nîmes.

De Milieuzone van Bouches-du-Rhône

In tegenstelling tot andere Franse milieuzones worden in Bouches-du-Rhône alle kleuren van de Franse Milieusticker toegelaten. Alleen als uw voertuig te oud is om in aanmerking te komen voor een milieusticker, bv. als u een oldtimer rijdt, riskeert u een boete. Gebruik ons bestelformulier:

Milieusticker Bouches-du-Rhône direct kopen »

Bestel op voorhand het verplichte milieuvignet

De lokale handhaving en controle is streng! Dus voorkom dat u zonder milieuvignet in de milieuzone terecht komt. De Franse Milieusticker kunt u helaas niet ter plekke kopen, alléén online. Bij ons kunt u deze ochtend het officiële Crit’Air Ecovignet Bouches-du-Rhône bestellen (geldig in alle Milieuzones).

Geldigheid Milieusticker Frankrijk

Het Vignet Crit’Air is onbeperkt geldig. Als u een ander voertuig koopt of uw kenteken verandert, bent u verplicht een ander vignet aan te schaffen. Verder dient de raamsticker goed leesbaar blijven. Indien de raamsticker beschadigd en/of onleesbaar is, moet u een nieuw vignet bestellen.

Andere Franse Milieuzones

Bezoekt u een ander deel dan de Bouches-du-Rhône? Veel andere Departementen en Franse steden als Toulouse en Viennne zijn tegenwoordig ook aangeduid als milieuzone. Lees hier meer over de Vignet Crit’Air en de zes verschillende kleuren van deze raamsticker.

Heeft u nog vragen?

Bel deze ochtend nog ☎ 020-2149577. Onze klantenservice is geopend van Ma. t/m Vr. 09:00–17:30.